Klubmodul henter siden
kursus ved Bill
Indbydelse til kursus
Bestyrelsen vil gerne invitere instruktører, hjælpe instruktører og A hold til Kursus ved Bill fra Kennel koga.
Vi syntes vi ville prøve en ude fra, for at prøve noget nyt, så håber i alle vil tage godt i mod ham.
I er alle meldt til og skal kontakte Maria for at melde fra.

En dag hvor vi går i dybden med det teoretiske.
På sådan et kursus vil jeg gå i dybden med den adfærdspsykologi der har lagt grundpillerne for den træning vi kender til idag, og som har vist resultater ikke kun internationalt men og nationalt.
Det er et kursus der henvender sig til nye og rutinerede hundefører.
Jeg vil herudover komme ind på hvordan jeg bruger de metoder i praksis i spor, lydighed og forsvarsarbejde(rundering).

Bill´s træning og principper:

I min verden skal træning være simpel, en simpel tilgang til det at træne sin hund er også med til at gøre træningen sjov uden man skal være afhængig af for mange hjælpere. Jeg skal kunne træne min hund når jeg vil, på den måde opnår jeg også den frihed til at træne som jeg gerne vil, når jeg har lyst eller har tiden er til det.
Jeg har uddannet Zelda efter det princip og tankegang, at jeg ikke ville være afhængig af nogle bestemte hjælpere, men at jeg selv kunne træne hende som fx figurant og at jeg kunne bruge hvem som helst. I min verden kommer belønningen fra føren.

Zelda min tæve er uddannet efter det princip/tankegang igennem mange år og det samme er hendes hvalpe, Asko og Alda.

Min tilgang er at jeg tænker i en simpel adfærdspsykologi, når jeg træner hund eller ser andre hunde blive trænet, med andre ord, det er ikke blot noget jeg sidder og finder på. Det er effektloven

S - Stimuli
R - Reaktion
K - Konsekvens (Belønning)

Det er en model der er vigtig at tage med sig når man træner sin hund, og mange tænker ikke nok over at det er den model de faktisk bliver stillet overfor når de træner deres hund eller når de går på forskellige kurser, for at få ny inspiration til deres træning. For mig er det vigtigt det ikke bliver kompliceret at træne hund, det skal være sjovt, for er det sjovt kommer resultaterne også! Er det for kompliceret har mange det med at løbe panden mod muren og løber du panden mod muren er det ikke sjovt mere. Hundetræning behøver ikke at være kompliceret for at man kan opnå resultater, hundetræning kan være være meget lige til.
I min verden er jeg glad hvis min hund laver fejl, for så er der mulighed for at kunne hjælpe den til at blive bedre. Jeg træner ikke efter det perfekte, men derimod det stabile, igennem det stabile arbejde kommer resultaterne også. Det kan være det virker som en kliché men, resultaterne kommer kun igennem ihærdighed og flid, men jeg vil gerne hjælpe dig derhen hvor du synes det er sjovt at ligge ihærdighed og flid i dit arbejde med din hund igennem en simpel tankegang.

Det er mine grundtanker, sopm har været med til at give mig mange oplevelser, store som små i en kort karriere indenfor hunde verdenen. Har kun trænet hund siden 2009, og alligevel været Danmarksmester i Begynder B og 3 gange Vice Danmarksmester i IPO3/IGP3 og været kvalificeret til FCI VM og WUSV VM, og vist lydighed med en højavlshund, som de fleste ville synes var seværdig.
Derudover har jeg været indlæringsfigurant i 8 år og prøvefigurant i 7 år, har figureret for en del hunde der har konkureret på topplan og hjulpet disse igennem sparring. Denne del af sporten er en jeg har yndet og holdt rigtig meget af, og nyder det stadigvæk når nogen man har hjulpet laver flotte resultater.

Dagen starter kl 8
Der er morgenmad, middagsmad og kage til at slutte af på. Der er kaffe hele dagen og 1 vand eller øl til maden.

Vi glæder os til at se jer alle sammen.

Mvh Bestyrelsen 

I kan læse mere om ham på www.kennel-kago.dk
Tilmeldte
10 /20
Tilmeldingsfrist
29.01.2020
Tidspunkt
29.02.2020 kl. 08.00 - 29.02.2020 kl. 16.00
Sted
DcH Sæby
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'

Nyheder

Sponsorer